Tørkager & snitter


Nødderulle

32,00 DKK

Bosses eksklusive nødderuller, med fyld af chokoladesmørcreme. En knasende snack, bagt af karamelliseret sukker og hakkede ristede nødder. Nødderullen er fyldt med hjemmerørt chokoladesmørcreme og dyppet i ægte Callebeauchokolade. Bosses nødderuller er meget populære.

- +

Romkugler m/ kokos

20,00 DKK 2 stk for 30,00 DKK

Bosses romkugler er en klassiker, og kan ikke sammenlignes med andre! Romkuglernes smag er skabt gennem 50 års finpudsning af opskriften, og er selvfølgelig lavet med ægte rom. Størrelsen på dem kalder vi selv for Bosse-størrelse, og det betyder at der er rigeligt. Romkuglerne fås også med ægte mørk Callebeauchokolade eller tivolikrymmel.

- +

Romkugler m/ tivolikrymmel

20,00 DKK 2 stk for 30,00 DKK

Bosses romkugler er en klassiker, og kan ikke sammenlignes med mange andre! Romkuglernes smag er helt enestående, og så er de lavet med ægte rom. Størrelsen på dem er perfekt til, at man kan være to om én. Romkuglerne fås også med ægte mørk chokolade og kokos.

- +

Romkugler m/ ægte Callebeau chokolade

20,00 DKK 2 stk for 30,00 DKK

Bosses romkugler er en klassiker, og kan ikke sammenlignes med andre! Romkuglernes smag er helt enestående, og så er de lavet med ægte rom. Størrelsen på dem er en rigtig Bosse-størrelse, som betyder at der er rigeligt. Romkuglerne fås også med kokos eller tivolikrymmel.

- +

Studenterbrød

18,00 DKK

Bosses Studenterbrød er store og smagfulde og bagt efter en solid gammel opskrift fra Bager Bosse. Igen arbejder Bosse altid med store produkter, da vi mener at der altid skal være kage nok.

- +

Træstammer

22,00 DKK

Bosses træstammer er hjemmelavede, ligesom alt vores brød og kager er. Vi har selv skabt fyldet af det bedste råvarer, og derefter rullet vores egen marcipan omkring og til slut dyppet dem i ægte Callebeauchokolade. Denne variant på billedet er fra julen 2020, vi tilpasser selvfølgelig alle vores kager efter årstiderne. Det kan vi fordi vi selv står i bageriet og konditoriet hver dag.

- +